Konferensrum och konferenslokaler i Mölndal

Sök och jämför möteslokaler och konferensrum i Mölndal! Med närheten till södra Göteborg och dess stora knutpunkter har Mölndal det perfekta läget för konferenslokaler. På TimeToMeet hittar du enkelt passande möteslokaler och kan smidigt boka direkt online. Bokningsbekräftelsen kommer direkt på mail! Sök och jämför baserat på tillgänglighet, pris och utbud och hitta konferensrum som matchar just ditt behov. Välkomna att boka konferensrum på TimeToMeet!

Konferensrum och konferenslokaler i Mölndal

Sortera:
Alla priser exkl. moms

Corem meetings - Mölndal

Lunnagårdsgatan 4, 84

I utkanten av Mölndal på Lunnagårdsgatan 4, precis intill Söderleden hittar ni Corem Meetings konferensanläggning. Vi erbjuder konferens med ljusa, luftiga, fullt utrustade mötes och konferensrum i olika storlekar. Allt från det lilla mötet till större sammankomster. Vår personal finns på plats för att välkomna alla deltagare och hjälpa till med era behov beträffande mat och dryck och vi erbjuder naturligtvis full service med det som Ni önskar för att göra ert möte så bra som möjligt.

2 rum tillgängliga

Pris från

1323 kr

Boka

Maxipadel Arena Mölndal

Möbelgatan 10, 84

Maxipadel Arena är mycket mer än bara padel! Här erbjuds konferenslokaler med möjlighet att spela arkadspel och ha trevligt loungehäng. Låt personalen fixa mat, fika och service, så kan ni ägna er åt roliga aktiviteter i loungen eller på padelbanan. Företagsaktivitet med padelturnering och mingel eller mindre konferens med spel och shuffleboard i vår snygga lounge? Eller kanske bara ett mötesrum? Padelspelare eller inte - hos oss på Maxipadel Arena finns konferensrum, eventytor, möjlighet till mat, dryck, lekfull AW och 5-kamp och självklart padel med proffsiga instruktörer som håller i turneringen. Kanske vill ni ha en privatlektion eller testa vår bollmaskin. Vi skräddarsyr gärna konferensen eller eventet efter era önskemål! Varmt välkommen att kontakta oss för att lägga din bokning!

2 rum tillgängliga

Pris från

1700 kr

Boka