Konferensrum och konferenslokaler i Malmö

Välkomna till Malmö! Denna kreativa och levande stad är Sveriges tredje största, fylld med unika och nyskapande mötesrum. Boka konferensrum enkelt och snabbt med TimeToMeet över hela Malmö. Jämför priser och tillgänglighet direkt och hyr konferenslokaler smidigt online. Skräddarsy er upplevelse och välj till mat dryck och möblering samtidigt som du slutför bokningen på några få minuter. Bekräftelsen kommer direkt till er mail. De mesta av teknisk utrustning ingår när du bokar via TimeToMeet, så som anteckningsmaterial, blädderblock, TV-skärm, projektorduk, whiteboard och WIFI. TimeToMeet erbjuder företagslokaler i bästa läge över Malmöområdet. Bra lokaler leder till kloka beslut.

Konferensrum och konferenslokaler i Malmö

Sortera:
Alla priser exkl. moms

IMT Konferens och workspace

Stortorget 4, 78

Hyr kurslokal, datasal, kontor och workspace i Malmö! Våra lokaler ligger i en nyrenoverad och charmig lokal i en fin gammal fastighet på Stortorget 4 i Malmö. Endast 300 meter från Centralen med kommunikationer till resten av landet och Köpenhamn. Nära till trevliga restauranger, bra parkeringsmöjligheter på ett fantastiskt läge. Våra lokaler passar dig som vill ha en konferens från 2 till ca 25pers, mycket gemytligt och trevliga lokaler där ni får vara ostörda och vi levererar det praktiska. Vi har för närvarande två datasalar, en mac-sal och en pc-sal. Men naturligtvis kan vi ordna så att ni bara får bord om ni hellre vill det. Två st rum som lämpar sig för möten eller konferens. Ni får tillgång till vårt fikaområde, toaletter och vår kreativa miljö. Vi kan ordna mat/fika och all kringservice. Det enda du behöver göra är att boka och vi tar emot alla era deltagare med tända ljus och kaffe på morgonkvisten.

4 rum tillgängliga

Pris från

960 kr

Boka

Park Inn by Radisson

Sjömansgatan 2, 78

Park Inn by Radisson Malmö är idealiskt beläget i Malmös trendigaste och snabbast växande stadsdel Västra Hamnen. Området är mest känt för sin spektakulära arkitektur, flertalet trevliga restauranger samt populära promenadstråk längs havet. Malmös mest centrala delar nås på en 10-minuters promenad. Park Inn by Radisson Malmö erbjuder ett imponerande antal gästrum, en populär restaurang och ett gym. En perfekt utgångspunkt för så väl affärsresenärer som fritidsgäster som vill uppleva och utforska Öresundsregionen. Alla mötesrum är på markplan med bra tillgänglighet. Rummen har dagsljus från stora fönster, bekväma möbler och teknisk utrustning.

6 rum tillgängliga

Pris från

1700 kr

Boka

Dragörkajen konferens

Övägen 8, 78

På Dragörkajen i Limhamn finns våra inspirerande konferenslokaler. Modern arkitektur med ett ekologiskt tänk. Högst upp i huset har man en fantastisk utsikt ut över sundet, Öresundsbron, fiskehamnen och Köpenhamn. Man har tillgång till två rum, en foajé och ett rum med stort mat- eller konferensbord. Tillgång till wifi, bildskärm och blädderblock. Man har möjlighet att njuta på vår 21 meter långa balkong. Sittandes gäster 25-30 personer. Vid biosittning kan man vara upp till 40 personer. Våning 3 med fantastisk utsikt över Glasbrukskajen, Ön och Turning Torso. Det finns två st lokaler på 15 kvm som rymmer upp till nio personer, man kan vid behov öppna upp väggen så att man kan sitta upp till 18 personer eller ca 30 personer vid biosittning. Tillgång till wifi, projektor, bildskärm, whiteboard och blädderblock.

3 rum tillgängliga

Pris från

2000 kr

Boka