Askim

Sök och jämför möteslokaler och konferensrum i ASkim! Med närheten till södra Göteborg och dess stora knutpunkter har Mölndal det perfekta läget för konferenslokaler. På TimeToMeet hittar du enkelt passande möteslokaler och kan smidigt boka direkt online. Bokningsbekräftelsen kommer direkt på mail! Sök och jämför baserat på tillgänglighet, pris och utbud och hitta konferensrum som matchar just ditt behov. Välkomna att boka konferensrum på TimeToMeet!

Askim

Sortera:
Alla priser exkl. moms

AVillage

Datavägen 14A, 2986

KAMPANJ JUNI, JULI OCH AUGUSTI 2024: Vi erbjuder 50% rabatt på lokalhyran under dessa månader. Priset är redan justerat. AVillage är ett modernt premiumkontorshotell med extra allt som ligger i Sisjöns mittpunkt. Vi erbjuder flera fina konferens- och mötesrum för upp till 48 personer utrustade med den senaste mötestekniken. I anslutning till vår stora lounge med takterrass blir er bokning en rofylld tillflykt i en levande coworkmiljö. Kaffe/te och vatten ingår alltid och önskas det något extra så som frukost, lunch eller fika så löser vi det! Vi har fri parkering och vår reception är bemannad mellan klockan. 08.00 och 16.30 för att ge er hög personlig service under hela er vistelse hos oss. Varmt välkommen!

6 rum tillgängliga

Pris från

1295 kr

Boka

Corem meetings - Mölndal

Lunnagårdsgatan 4, 84

I utkanten av Mölndal på Lunnagårdsgatan 4, precis intill Söderleden hittar ni Corem Meetings konferensanläggning. Vi erbjuder konferens med ljusa, luftiga, fullt utrustade mötes och konferensrum i olika storlekar. Allt från det lilla mötet till större sammankomster. Vår personal finns på plats för att välkomna alla deltagare och hjälpa till med era behov beträffande mat och dryck och vi erbjuder naturligtvis full service med det som Ni önskar för att göra ert möte så bra som möjligt.

2 rum tillgängliga

Pris från

1323 kr

Boka