OM OSS

TimeToMeet

Kommer du ihåg när hotell bokades över telefon?

Det viktiga eventet i Stockholm har precis bokats och Tina, som bor i Göteborg, behöver snabbt få tag i boende. Hon vill ha ett centralt hotell, med promenadavstånd till anläggningen där de ska hålla till. Tina har varken tid eller lust att lägga för mycket tid på att hitta rätt hotell. Hon sätter sig vid datorn, söker fram ett antal centrala hotell och sätter igång att ringa. Ett par hotell svarar inte, ett hotell har en oklar prissättning och en annan lovar att återkomma dagen efter. Ytterligare två hotell skickar en offert på mail, medan en tredje lämnar prisuppgifter över telefon.

Så här fungerar det så klart inte idag. I alla fall inte när du ska boka hotell. Eller när du ska boka tåg. Eller när du ska boka flyg. Faktum är att du idag kan boka väldigt mycket på ett par minuter direkt online.

Varför ser det då fortfarande ut så här när du ska boka ditt konferensrum?

 

Nu är det hög tid att digitalisera konferensbokningar!

På TimeToMeet kan du som konferensbokare snabbt och enkelt söka, jämföra och boka konferensrum med tillval – direkt online utan offert.

I teamet finns stor erfarenhet från mötesbranschen genom bl.a. Henrik Svensson (Inspiro, MCI, Kongress.se, m.fl.), expertkunskap av onlinebokning för hotell och SEO genom Fredrik Jansson (grundare av bl.a. HotelSpecials.se), samt stor kunskap av anläggningarnas behov, med erfarenhet av arbete på konferensanläggningar. Den kunskapen, i kombination med nya infallsvinklar från andra branscher, samt ett stort fokus på enkelhet, det har lagt grunden för TimeToMeet.

Vårt mål är att göra det lättare att mötas. Boka ditt nästa möte här på TimeToMeet och testa själv!

Ledning

Anders Österlin
VD
anders.osterlin@timetomeet.se

Dennis Lenberg
Styrelseordförande
dennis@spirainvest.se